Galerie podlah

Galerie podlah

Když jsem poznala svého muže, měl firmu s názvem „Interiéry podlahy děčín“, živil se kompletními rekonstrukcemi bytů, domů… Jeho práce zahrnovala jak návrh interiéru, tak kompletní výrobu nábytku a samozřejmě dohlížel nad celkovou rekonstrukcí, aby vše dopadlo tak, jak to navrhl. K tomu patřil i prodej a pokládka podlah.

Postupně jsme ale zjistili, že je to tak obšírná a náročná práce a že se z toho stalo spíš každodenní vymáhání peněz, než že by ho to naplňovalo. Řekli jsme si A DOST!

Kompletně jsme skončili se všemi zakázkami, dali jsme si pauzu na přemýšlení, co opravdu chceme dělat. A nakonec jsme se rozhodli pro otevření GALERIE PODLAH.

Takže už „pouze“ prodáváme podlahy a také je pokládáme. Bylo tedy potřeba vytvořit pro tuto „novou“ společnost logo a jednotný vizuální styl. Čehož jsem se ráda zhostila. Ale nějak jsem na to nemohla přijít, prostě mě asi obklopil strach a přílišná kritika z mé strany a ze strany mého muže. A tak jsem o pomoc s tvorbou loga poprosila mého kamaráda Vítka.

Takže to na co se koukáte, je jeho zásluha. Jednotný vizuální styl, online komunikace, webové stránky a tisková podoba jsou už pak mojí prací.

—————————————-
Web
www.galeriepodlah.cz

Mohlo by se Vám také líbit…

Sirius Cybernetics

SIRIUS CYBERNETICS Strašně úžasný název firmy jednoho vyjímečného člověka. Se Standou se známe už od mých dětských...

Prague Agility Party

PRAGUE AGILITY PARTY K tomuto projektu jsem se dostala velkou náhodou, a to jen díky odepsání na jednu nabídku na...

TRIHORSE

TRIHORSE Jelikož teď bydlím v Děčíně a mám v oblibě podporovat české a hlavně místní firmy, zkontaktovala jsem značku...