Prague Agility Party

PRAGUE AGILITY PARTY

K tomuto projektu jsem se dostala velkou náhodou, a to jen díky odepsání na jednu nabídku na facebooku, která se ale netýkala grafiky, spíš vymýšlení dárků pro porotoce a účastníky soutěže, nově vzniklé Prague Agility Party. Spolupráce s paní Petrou se rozjela velmi rychle, efektivně a vše jsme společně dotáhly do kýženého konce. Na světě bylo nápadité a svěží logo, porotci a pomocníci jej nosili na vestách a u stánku s PAP merchem jste si mohli koupit trička, vodítka, pamlskovníky, skočny a mnoho dalšího. Součástí vizuální identity byla i tvorba kokard, a nebo třeba bannerů za stupně vítězů.

V tomto oboru to pro mě byl můj první „logopočin“ a díky tomu bylo v mé hlavě z čeho vybírat. A také že hned na první dobrou mi naskočil velmi nosný nápad, jak pro logo, tak pro celou vizuální identitu. Jako vždy, když pro někoho vytvářím nové logo, tak si o tom oboru nastuduji vše možné. U Agility mě zaujal hlavně ten pocit, že jde o neuvěřitelnou symbiózu mezi páníčkem a jeho psem, o jakýsi nevyřčený, speciální a unikátní jazyk. Že jde o parťáctví, lásku jeden k druhému ale i k pohybu, k přírodě… To vše jsem chtěla do loga vměstnat, ale velmi jednoduchým způsobem, hravě a naprosto jedinečně.

Nechtěla jsem v žádném případě používat konkrétní vyobrazení psa a v tu mě to napadlo! V čem je ten sport tak zajímavý a hravý? V čem je to ta Party? Jak vyobrazit tu úžasnou energii pohybu, radosti z něj a lásky mezi páníčkem a psem. A tak jsem nakreslila ten samotný pohyb, který pes vykonává v jednotlivých překážkách, v tunelu, přes skokánky, ve slalomu při skoku. A tato jedinečná sada linek pak utvořila jak logo, tak celý vizuální styl, který podle mě perfektně vystihuje účel, náladu i oslavu pohybu. Je mi velkou ctí, že jsem mohla být součástí tohoto skvělého projektu.

Mohlo by se Vám také líbit…

Sirius Cybernetics

SIRIUS CYBERNETICS Strašně úžasný název firmy jednoho vyjímečného člověka. Se Standou se známe už od mých dětských...

TRIHORSE

TRIHORSE Jelikož teď bydlím v Děčíně a mám v oblibě podporovat české a hlavně místní firmy, zkontaktovala jsem značku...

uniNUTRI

uniNUTRI | nutriční poradenství Mám jednu moc šikovnou kamarádku, která se vyzná v tom, co by jste měli a co by jste...