Sirius Cybernetics

SIRIUS CYBERNETICS

Strašně úžasný název firmy jednoho vyjímečného člověka. Se Standou se známe už od mých dětských let, na chvíli mi zmizel z dohledu a pak se nečekaně vrátil. Bylo to moc příjemné setkání.

Standa je jakýmsi guru přes počítačové kódy, vyzná se ve vývoji aplikací, nebo tvorbě e-knih. Jeho znalosti jsou vesmírné. Přišel za mnou se zadáním loga a lehkého jednotného vizuálu svojí firmy.

Pro technické obory už jsem dělala log mnoho. Pro Standu jsem do něj ale chtěla kromě technické stránky zapojit i jakousi poetickou. Neboť i sám název a duše Standy k tomu vybízí.

Sirius je totiž souhvězdí a tak i když jsem vytvořila asi 7 návrhů různých cest jakými se logo může ubírat, měli jsme v celku oba jasno, který vyhraje. Technické body (tečky názvu) spojují čáry napříč a přes název Sirius Cybernetics, čímž dávají jednoduchý návod na to, jak se bude další vizuální styl odvíjet. Je to lehké, čisté, chytré a ikonické.

Čáry, jež někomu mohou evokovat spoje v základních deskách hardwearů, mohou druhým zase připomínat právě to spojení s vesmírem a kosmem, se souhvězdím Sirius, či prostě jiným vesmírným útvarem, který naznačuje, že ať pro nás ostatní smrtelníky je vývoj aplikací či cyber svět stále ještě science fiction pro Standu je to jeho území, jeho vesmír a jeho souhvězdí, protože on tomu prostě rozumí a je v tom doma.

Mohlo by se Vám také líbit…

Prague Agility Party

PRAGUE AGILITY PARTY K tomuto projektu jsem se dostala velkou náhodou, a to jen díky odepsání na jednu nabídku na...

TRIHORSE

TRIHORSE Jelikož teď bydlím v Děčíně a mám v oblibě podporovat české a hlavně místní firmy, zkontaktovala jsem značku...

uniNUTRI

uniNUTRI | nutriční poradenství Mám jednu moc šikovnou kamarádku, která se vyzná v tom, co by jste měli a co by jste...