TRIHORSE

TRIHORSE

Jelikož teď bydlím v Děčíně a mám v oblibě podporovat české a hlavně místní firmy, zkontaktovala jsem značku TRIHORSE, která je „rodilou děčíňankou“, zda-li by nechtěli využít pro svou značku trochu toho mého bláznivého grafického umu.)))

Byli moc rádi a hned mi zadali kompletní obalový design jejich nové sady zaměřené výhradně pro školky a předškoláčky.

Firma TRIHORSE se už od svého prapočátku zabývá výrobou hraček ze dřeva s velmi edukativním přesahem. Dbají na správný vývoj dítěte zkrze své přírodní hračky a na rozvoj jejich grafomotoriky.

No prostě pro mě naprosto srdcová zakázka! Do které jsem se celá položila. Vytvořila jsem pro ně sadu obalů, kterými jsem i tak trochu nastavila nový vizuální vzhled značky. Zákaznici si moc pochvalovali moji iniciativu, kdy jako grafik neplním pouze zadání co se týče obrazové části, ale přemýšlím o celé grafice komplexně. Vymyslela jsem například, že samotný obal se pak stane pro dítě také hračkou, kterou si bude moci dotvořit (dostříhat, doposkládat, domalovat) a z obalu se nakonec stane nejen prostředek uskladnění, ale i hračka v podobě garáže pro FINGERCAR, nebo depa pro FINGERTRAIN.

při svých návrzích obalového designu obecně dávám velký důraz na udržitelnost a šetrnost k naší matičce přírodě. Neboť proč hned vyhazovat takové velké kusy obalů, když jsou to často ty nejlepší a nejvděčnější hračky pro naše děti. Dejme jim druhý život a vykouzleme spolu s nimi dětem úsměv na tváři.

Mohlo by se Vám také líbit…

Sirius Cybernetics

SIRIUS CYBERNETICS Strašně úžasný název firmy jednoho vyjímečného člověka. Se Standou se známe už od mých dětských...

Prague Agility Party

PRAGUE AGILITY PARTY K tomuto projektu jsem se dostala velkou náhodou, a to jen díky odepsání na jednu nabídku na...

uniNUTRI

uniNUTRI | nutriční poradenství Mám jednu moc šikovnou kamarádku, která se vyzná v tom, co by jste měli a co by jste...