Würth | industry | koloběžky

Würth | industry | koloběžky

Bezmála deset let jsem pracovala pro společnost Würth na marketingovém oddělení, jednou z mých povinností bylo vymýšlet nejroztodivnější teambuildingy, firemní akce a večírky. Musím říct, že je to činnost velmi náročná, ale pro mě strašně zábavná, opravdu jsem se v tom našla. Akci s koloběžkami kolem Jizery jsem pro velký úspěch dělala dvakrát, poprvé pro celou firmu a po druhé pro jedno, avšak velké oddělení.

Všichni zúčastnění byli rozděleni do několika skupin, které na expedici, nejdříve pěší vyráželi postupně, dle instrukcí a map, které našli ve svých batůžcích spolu s lahví vody, pláštěnkou, tatrankou a samozřejmě každý se svou vlastní jmenovkou. Pánové měli po cestě ještě zvláštní úkol a to dle přiložené malé mapky a souřadnic na ní určených nalézt poklad skrývající celou basu piv značky Kocour. Celá akce byla zakončena večerním grilováním a zůčastnění odjížděli až druhý den ráno.
————————————————-
Termín
20. – 21. 5. 2016
Web
www.kolobezky-ceskyraj.cz

Mohlo by se Vám také líbit…

Sirius Cybernetics

SIRIUS CYBERNETICS Strašně úžasný název firmy jednoho vyjímečného člověka. Se Standou se známe už od mých dětských...

Prague Agility Party

PRAGUE AGILITY PARTY K tomuto projektu jsem se dostala velkou náhodou, a to jen díky odepsání na jednu nabídku na...

TRIHORSE

TRIHORSE Jelikož teď bydlím v Děčíně a mám v oblibě podporovat české a hlavně místní firmy, zkontaktovala jsem značku...