IM photo

Ilja Mašík / fotograf

Jednoho roku, už ani nevím kterého, mi zavolala moje velmi dobrá kamarádka, že by pro svého přítele fotografa chtěla jako vánoční dárek logo a vizitky ode mě. Řekla jsem si, že je to skvělý nápad a tak jsme se do toho pustily. Ilda prý používá zatím na všech fotografiích iniciály IM, tak si říkám to nebudeme měnit, na tom budeme stavět. No a při zkoumání jeho práce jsem zjistila, že pan Mašík je opravdu fotograf s velkým F. Protože i já jsem si pro svou práci od něj skrze fotobanku nakoupila spousty fotografií, aniž bych věděla, že jsou od něj. Proto jsem musela jeho logem zvýraznit to, že je opravdu Pan fotograf, všechna čest a klobouk dolů.

Protože Ilda není typ fotografa co by vizitky rozdával na potkání, rozhodli jsme se spolu, že je uděláme trochu netradičně a podtrhneme prostřednictvím jich jeho výjimečnost. Ilda je takový „hračička“ a u nich doma je i vidět, že mají zálibu v šedých tónech, těžkých a tvrdých materiálech typu beton a kov a nejen proto jsme jako materiál místo tradičního papíru zvolili kov a všechny nutné informace jsme do něj vygravírovali. V jedné části vizitky, tam kde je logo můžete vidět i skrze ni.

I´m photo / Ilja mašík
———————————————-
Web
www.imasik.cz

Mohlo by se Vám také líbit…

Sirius Cybernetics

SIRIUS CYBERNETICS Strašně úžasný název firmy jednoho vyjímečného člověka. Se Standou se známe už od mých dětských...

Prague Agility Party

PRAGUE AGILITY PARTY K tomuto projektu jsem se dostala velkou náhodou, a to jen díky odepsání na jednu nabídku na...

TRIHORSE

TRIHORSE Jelikož teď bydlím v Děčíně a mám v oblibě podporovat české a hlavně místní firmy, zkontaktovala jsem značku...