Sirius Cybernetics

JAK VYTVOŘIT LOGO?
?
Když tvoříš své nové logo, vždy nad tím nejdříve hodně dlouho dumej, představuj si ho, jak jej používáš na vizitce, jak bude vypadat na webu, na tvém autě. Popřemýšlej i o tom, zda se to logo dá nějakým chytrým způsobem rozvinout tak, aby ti vytvořilo i vizuální identitu.
✏️
Vizualizuj si alespoň tři možné varianty a pak zasedni ke stolu, vezmi si papír a tužku a nakresli si to, co v hlavě vidíš. Až pak použij počítač a tu nejlepší skicu si převeď do použitelných křivek a opět laď a laď.
?
Nakonec běž s kůži na trh! Ukaž své nové logo co nejvíce lidem a zeptej se na jejich názor, co v nich logo evokuje, zda je čitelné, zda je napadne o jaký obor se jedná (pakliže je to pro tebe důležité). Všechny jejich odpovědi zvaž a neboj se do hotové návrhu nějaké trefné připomínky zapracovat a nebo neztratit dovahu v honu za nejlepším logem tvé značky a prostě ho udělat třeba celé od znovu.
?
Neděs se toho, že to je proces fakt na strašně dlouhou dobu. Vždyť se to vyplatí! Když to dobře dopadne, budeš mít logo své úžasné značky či firmy na celý život.
?
No a když na tuhle tvorbu nemáš buňky, trpělivost ani čas, tak to vždy můžeš zadat mně.?
 
Veronika | tvá grafická designérka