Sirius Cybernetics

JE NUTNÉ MÍT KVALITNÍ JEDNOTNOU VIZUÁLNÍ IDENTITU?
?
Ve své praxi se často setkávám se slovy, my si to uděláme ve Wordu, necháme si to vytisknout a to bude stačit!
?
To do kvalitní vizuální identity opravdu nepatří. Jste obchodník a svému oboru naprosto a jedinečně rozumíte, baví vás jednat s potencionálními klienty a nové obchodní strategie vám způsobují vstávání chloupků na kůži? Tak jste opravdu člověkem na svém místě.
?
to tak nemám, obchod mi je naprosto cizí, je to pro mě slovo z jiné řeči, z kontinentu na druhé straně zeměkoule. Mně chloupky na kůži vstávají, když vymyslím kvalitní vizuální komunikaci, skvělé logo, kresbu nebo firemní večírek. A to je důvod proč dělám to, co dělám a proč to dělám tak dobře. Stejně jako vy! Tak proč dělat něco jiného? Proto abych ušetřil? Vždyť to zvládnu sám?
?
Ano zvládnete co by ne. Word je jednoduchý program, ale opravdu to tak chcete? Já obchodování nezvládnu to vím určitě, ne tak kvalitně jak bych si PRO SEBE PŘÁLA. Vím, že se ve vás pere názor, že jde přeci o malý leták, na kterém nesejde, ale vy chcete, aby právě na něm sešlo, chcete aby vám něco, nebo někoho přivedl nebo ne? Proč by jste ho jinak dělali? I když je to malý leták, nebo vizitka, může to být důvod
proč se na vás v budoucnu vaši potencionální zákazníci obrátí s prosbou, nákupem, zakázkou.
?
Nepodceňujte jednotnou a hlavně kvalitní vizuální identitu. Investujte svůj čas a peníze správným směrem a do věcí, které se vyplatí. Nebojte se delegovat.
?
Veronika | vaše grafická designérka